Условия за доставка

Tidy.bg работи в тясно сътрудничество с куриерските фирми Еконт и Спийди, за постигане на максимална удоволетвореност на своите клиенти.

Точните разходи за доставка се определят при завършване на поръчката от страна на клиента на базата на теглото на всички артикули в кошницата.

Общите разходи за доставка се изчисляват като към стойността на избраните артикули се добавя цената на транспортната услуга на избрания от Вас куриер и метод на доставка намалена с ползваните от Tidy.bg отстъпки.


Поръчаните продукти се доставят в цялата страна до адрес на получателя или до офис на куриер в оригинална опаковка от производителя.


Информация за пратката може да получите по всяко време, въвеждайки номера на товарителницата получен като SMS на сайта на съответния куриер.


Екипът на Tidy.bg обработва Вашите поръчки възможно най-бързо, за да пристигнат при Вас в най-кратки срокове. Ориентировъчният срок на доставка е до 2 работни дни за големите градове в страната, а ако Вашата поръчка е приета до 14:00 часа в работен ден се стремим продуктите да бъдат доставени на следващия работен ден. В редки случаи и в зависимост от наличностите, срокът на доставка може да е по-дълъг.