Условия за доставка

Доставка на поръчките

 

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна, чрез куриер на Econt и Speedy до адрес на получателя или до офис на куриера. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

 

Цените за доставка до адрес или офис на куриер за цялата страна за продуктите от Tidy.bg са както следва:


- доставка до офис на Econt и Speedy и до адрес за гр. София - фиксирана цена в размер на 3,50 лв. за поръчки на стойност до 49,99 лв.;

- доставка до офис на Econt и Speedy и до адрес за гр. София - БЕЗПЛАТНО за поръчки на стойност над 50,00 лв.;

- доставка до офис на Econt и Speedy за страната - фиксирана цена в размер на 4,50 лв.;

- доставка до адрес за страната - в зависимост от цените на куриера, ползвайки отстъпките, договорени от Tidy.bg

 

При пристигане на пратката в местния офис на Econt или Speedy при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш SMS с номер на товарителница.

 

Допълнителна информация за пратката може да намерите на сайта на съответния куриер, въвеждайки номера на товарителницата, който сте получили като SMS.

 

Екипът на Tidy.bg обработва Вашите поръчки възможно най-бързо, за да пристигнат при Вас в най-кратки срокове. Ориентировъчният срок на доставка е до 2 работни дни за големите градове в страната, а ако Вашата поръчка е приета до 14:00 часа в работен ден се стремим продуктите да бъдат доставени на следващия работен ден. В редки случаи и в зависимост от наличностите, срокът на доставка може да е по-дълъг.